Beoordelingen van Mama's Kitch'n Den Haag

Recente recensies

5.0
Wil de Graaf-Stakenburg
29 september 2022

Heerlijke Roti en Bara met Garnalen en Kousenband. Zeer vriendelijke bezorgster.

Michiel Pronl
4 september 2022

Vriendelijke service en het eten was heerlijk.

Shell Schellekens
3 september 2022

Heeeeerlijk!!

henk smit
28 augustus 2022

was super lekker

Burney
22 augustus 2022

Heerlijke bami, biryani, broodjes en tikka masala gerechten. En omdat we online besteld hadden kregen we er nog een bara, kroepoek en samosa bij. Dank !

Wil de Graaf-Stakenburg
20 april 2022
Wil de Graaf-Stakenburg
13 april 2022

Was weer heel erg lekker.

Wil de Graaf-Stakenburg
31 maart 2022

Het was erg lekker, en de vegetarische samosa's zijn zeer geslaagd.

Wil de Graaf-Stakenburg
12 maart 2022

Het was weer heerljjk.

Sophie
25 februari 2022

Zeer punctuele bezorging Roti goed van smaak en niet te zout

Wil de Graaf-Stakenburg
23 februari 2022

Het was weer heerlijk.

Bas
14 februari 2022

Heerlijk!

Wil de Graaf-Stakenburg
28 januari 2022

Het was weer heerlijk, ik heb genoten.

Hans van de Beek
26 november 2021

Lekkere roti met malse kip en heerlijk kruidige saté met gebakken rijst. Super snel gebracht. Heerlijk gegeten.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel Hans, tot gauw :)

corina
17 november 2021

We always order vegetarian roti from Mama's Kitchn and it's yum-yummy!

Reactie van Mama's Kitch'n

Thanks so much Corina!

Sandra
18 september 2021
Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt voor de review Sandra!

Anna
21 augustus 2021

Lekker en vriendelijke bezorger

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt, tot ziens weer :)

Sissel Marie Tonn
15 augustus 2021

Super lekker eten! de Mix Vega Roti is top!

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Sissel :) tot ziens

Suzy
14 augustus 2021

Heerlijke vegetarische roti (1x met tempe en de 1x mixversie), bara’s en gebakken banaan.. Als bedankje voor het bestellen op de eigen website kregen we zelfs een extra bara cadeau. Heel vriendelijke mensen.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Suzy, heel lief. Tot gauw weer :)

Femke
13 augustus 2021

Roti kippendijen en de gevulde bara waren heerlijk. Madame jeanette sambal heel pittig, maar super lekker.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Femke, ja de peper is inderdaad pittig he? maar ook lekker :) Tot gauw weer :)

C.
13 augustus 2021

Heerlijk eten en goede service!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u tot ziens :)

Anoniem
10 augustus 2021

Heel lekker!! Dankjewel!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel!

Michiel
7 augustus 2021

Super kwaliteit en porties waren voldoende. Heerlijk gegeten. Zodra we in de buurt zijn komen we graag weer langs

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Michiel, tot snel ;)

Michiel
28 juli 2021

Het was super! Helemaal geen klachten. Bestellen weer zodra we in de buurt zijn.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Michiel tot gauw :)

W,P, de Graaf=Stakenburg
29 juni 2021

Het was weer heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel, tot ziens :)

Sara
27 juni 2021

Lekker vers eten , ruime porties en een goede prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke mensen. Ook genoeg opties voor vegetariërs. Tip - online bestellen en betalen en dan op het afgesproken tijdstip ophalen. Perfect

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Sara, tot gauw :)

W.P.de Graaf-Stakenburg
23 juni 2021

Het was weer heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u :)

Corina
22 juni 2021

We always order the vegetarian roti and it’s delicious - particularly the version “vegetarian mix roti”.

Reactie van Mama's Kitch'n

Thank you Corina ;)

Shell Schellekens
18 juni 2021

Zeer goed. Absolute aanrader!

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank voor de feedback :)

W.P. de Graaf-Stakenburg
12 juni 2021

Het was heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt voor uw feedback :)

De Caluwe
8 juni 2021

Top zo geweldig lekker. Iedere keer weer SUPER

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel :) tot gauw weer

Joep
6 juni 2021

Het was erg lekker en ik kom zeker terug om een andere roti te proberen!

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Joep tot gauw :)

Sebastiaan
2 juni 2021

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dankje Sebas ;)

W.P. de Graaf-Stakenburg
2 juni 2021

Het eten was weerxheerlujk

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank :)

Frans
30 mei 2021

Lekker eten top 👍🏽👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Wassenaar
29 mei 2021

Hardwerkende lieve mensen, heerlijk eten, diversiteit in de keuken (Surinaams, Indonesisch, India’s), voor elk wat wils! Oh, ja, bestel op hun eigen website i.p.v. die dure platformen, dan zijn zij blij... en jij ook :-)

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank voor uw feedback, tot gauw :)

W.P. de Graaf-Stakenburg
26 mei 2021

Het eten was weer heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel :)

DA
22 mei 2021

De biryani is een echte aanrader. Het is gewoon een goede keuken met een goede kok. De kwaliteit is zeer goed en de service uitmuntend. Wij gaan hier zeker vaker eten bestellen.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel, u bent altijd welkom, tot snel :)

Jan
9 mei 2021

Heerlijke roti, temperatuur prima (heet), zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. Bezorging was later dan gepland maar keurige (eigen)bezorger die hiervoor zijn welgemeende excuses aanbood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mama's Kitch'n

Beste Jan hartelijk dank voor de feedback en uw begrip, de volgende keer zorgen wij ervoor dat we op tijd zijn :)

Nathalie
8 mei 2021

Heerlijk gegeten ! Bedankt !!

Chris
16 april 2021

Heerlijk gegeten, meer dan goed. Tot de volgende keer!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Chris :)

Karlijn
15 april 2021

Ontzettend lief en warm familie bedrijfje waar je je vingers af kan likken zo lekker het eten. Moeder achter de toonbank verantwoordelijk voor de Surinaamse gerechten (ouwerwets heerlijke pom) en haar schoonzoon voor de Indiase gerechten, (tikka massala kip en buttered chicken zoals het hoort) echt een aanrader! Als je via hun eigen website bestelt krijgt je een gratis bara en die is ook echt erg lekker! Echt lieve mensen die nog vriendelijk contact maken met je. Ik krijg een heel goed gevoel bij hen.

Reactie van Mama's Kitch'n

Wat een mooie feedback die u ons geeft, hartelijk dank. Wij geloven in respect en liefde voor ons klant en dat zullen we zo behouden ook :) Wij hopen u gauw weer te ontmoeten :)

De Caluwe
11 april 2021

Kwaliteit prima. Echter denk te vroeg klaargemaakt WEER koud. Zo zonde. Bami koud en en vlees van de roti ook. Erg weinig boontjes te veel aardappelen.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel voor uw waardevolle feedback, wij zorgen ervoor dat u de volgende keer tevreden bent!

Sievers
7 april 2021

Het eten was heerlijk , je kon goed proeven dat de ingrediënten vers waren. Helen top en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mama's Kitch'n

HArtelijk dank Sievers tot snel :)

Dirk
6 april 2021

Heerlijk bara met pom en peper. Had zuur erbij genomen. Bezorging telkens stipt. Volgende keer weer

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Dirk, tot snel :)

Harriette
3 april 2021

Altijd vriendelijk en eten smaakt geweldig

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Harriete, tot gauw :)

Bruno
31 maart 2021

Geweldig restaurant!! De roti is echt top en de bezorging is altijd goed en netjes!! Echt een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Bruno, tot gauw:)

An
26 maart 2021

Zeer vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt An, tot snel :)

Dik
19 maart 2021

Erg lekker! Malse kip, heerlijke jus. Gewoon zoals het hoort.

De Caluwe
16 maart 2021

Smaak heerlijk zoals altijd alleen erg koud doordat ruim half uur later werd bezorgd. Jammer

Reactie van Mama's Kitch'n

Wat vervelend, de volgende zorgen wij voor een warme maaltijd!!

KF
14 maart 2021

Heerlijk eten!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel KF ;)

Bas
1 maart 2021

Jummm!!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je Bas!

Anthony
27 februari 2021

Heerlijke eten en zeer vriendelijke mensen! Zeker een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Anthony, tot ziens :)

Frank
26 februari 2021

Top! Verse ingrediënten, verfijnde smaken, ruime porties.

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Frank!

Dyon
23 februari 2021
Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Dyon, tot de volgende keer :)

Iris
18 februari 2021

Heerlijk gegeten! Alles vers en super service! Echt top.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Iris, tot gauw :)

Rentier
8 februari 2021

Smaakvolle roti,heerlijke bara,korte wachttijd en nog een klein extraatje als verrassing. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Rentier, tot ziens!

Tjallien
6 februari 2021

Het was weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Tjallien :) tot ziens

Frans
1 februari 2021

Lekker eten 😋 snelle levering ik ben tevreden het eten is heerlijk👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Frans, tot ziens :)

Wassenaar
21 januari 2021

Toppertje weer :) We bestellen er graag - o.a. om de brede keuze - en als je dat direct op hun site doet, zijn ZIJ blij en krijg JIJ er een heerlijke snack met saus bij. Eet smakelijk!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank u wel :)

Ingrid
20 januari 2021

Oh oh oh wat was het weer heerlijk! Vooral de Bora Pom ❤️ kan niet wachten tot we weer gaan afhalen!

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Ingrid, tot gauw!!!

Kim
16 januari 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd, aanradar!

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Kim :)

Gootje
11 december 2020
Reactie van Mama's Kitch'n

Dankuwel Gootje :)

Willem van Nieuwkerk
29 november 2020

Exact op beloofde tijdstip gebracht en vervolgens rechttoe-rechtaan lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Willem :)

Frans
16 november 2020

Lekker eten snelbezorgd😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mama's Kitch'n

Dankjewel Frans :)

Frank
16 september 2020

Het eten was perfect we hadden per ongeluk Bara kip besteld maar wilde broodje kip hebben maar dat was onze schuld.Ook hadden we een extra bakje groenten besteld en bij de opmerkingen had ik gevraagd om kousenband maar we kregen paprika dat was wel jammer.

Reactie van Mama's Kitch'n

Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling en onze excuses dat u i.p.v. kousenband paprika kreeg. Als u de volgende keer langskomt of een bestelling plaatst, graag in de opmerkingen aangeven ''bakje kousenband tegoed''

Frank
10 augustus 2020

Eten heerlijk, erwas iets op en werden gebeld voor alternatief echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Frank, tot gauw ;)

ECKHARDT
7 augustus 2020

Eten was heerlijk en wat een verassing dat er een bara bij zat, tot de volgende bestelling

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Eckhardt, tot de volgende keer !

Diny
16 juli 2020

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Diny :)

Yasmine
9 juni 2020

Snelle, vriendelijke en goeie service

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt Yasmine :)

Peter
30 mei 2020

Heel lekker niet heel erg ver Nederlands eten, met die heerlijk Surinaamse smaak

Reactie van Mama's Kitch'n

Bedankt beste Peter :)

Wendy
29 mei 2020

Super lekker eten.. En zo vriendelijk!!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank je wel Wendy :)

Dame met hond
17 mei 2020

Het eten was super lekker! Er was een misverstandje over 1 gerecht en dit is zó netjes opgelost. Heerlijk eten.

Reactie van Mama's Kitch'n

Hartelijk dank mevrouw, tot gauw!

Diana
15 april 2020

Al een paar keer ter plaatse gegeten en nu thuis laten bezorgen. Altijd erg lekker en heel vers eten. Omdat de bezorging bijna een uur duurde kreeg ik er spontaan een hele lekkere bara bij. Echt een aanrader.

Reactie van Mama's Kitch'n

Beste Diana, dank je wel voor je recensie. De bara kreeg je omdat je via ons website bestelde. De volgende keer als je online bestelt via de website krijg je weer een bara of ander surinaams snackje :)

Ingrid
10 april 2020

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer verrukkelijk! Het extraatje dat we gekregen hebben, omdat we online bestelden, hebben we ook opgepeuzeld. We kijken weer uit naar de volgende keer dat we eten bij Mama's Kitch'n :)

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank Ingrid, tot de volgende keer weer :)

Linda
16 maart 2020

Heerlijk weer!

Reactie van Mama's Kitch'n

Dank Linda, tot snel :)