Beoordelingen van Mama's Kitch'n Den Haag

Recente recensies van Mama's Kitch'n Den Haag

5 sterren na 63 reviews

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti met malse kip en heerlijk kruidige saté met gebakken rijst. Super snel gebracht. Heerlijk gegeten.

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

We always order vegetarian roti from Mama's Kitchn and it's yum-yummy!

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt voor de review Sandra!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vriendelijke bezorger

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt, tot ziens weer :)

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! de Mix Vega Roti is top!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Sissel :) tot ziens

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische roti (1x met tempe en de 1x mixversie), bara’s en gebakken banaan.. Als bedankje voor het bestellen op de eigen website kregen we zelfs een extra bara cadeau. Heel vriendelijke mensen.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Suzy, heel lief. Tot gauw weer :)

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti kippendijen en de gevulde bara waren heerlijk. Madame jeanette sambal heel pittig, maar super lekker.

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Femke, ja de peper is inderdaad pittig he? maar ook lekker :) Tot gauw weer :)

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

Reactie van Mama's Kitch'n:Danku tot zien :)

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!! Dankjewel!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en porties waren voldoende. Heerlijk gegeten. Zodra we in de buurt zijn komen we graag weer langs

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Michiel, tot snel ;)

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super! Helemaal geen klachten. Bestellen weer zodra we in de buurt zijn.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Michiel tot gauw :)

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel, tot ziens :)

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers eten , ruime porties en een goede prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke mensen. Ook genoeg opties voor vegetariërs. Tip - online bestellen en betalen en dan op het afgesproken tijdstip ophalen. Perfect

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Sara, tot gauw :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u :)

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

We always order the vegetarian roti and it’s delicious - particularly the version “vegetarian mix roti”.

Reactie van Mama's Kitch'n:Thank you Corina ;)

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Absolute aanrader!

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank voor de feedback :)

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt voor uw feedback :)

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zo geweldig lekker. Iedere keer weer SUPER

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel :) tot gauw weer

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en ik kom zeker terug om een andere roti te proberen!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Joep tot gauw :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dankje Sebas ;)

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weerxheerlujk

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank :)

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten top 👍🏽👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Hardwerkende lieve mensen, heerlijk eten, diversiteit in de keuken (Surinaams, Indonesisch, India’s), voor elk wat wils! Oh, ja, bestel op hun eigen website i.p.v. die dure platformen, dan zijn zij blij... en jij ook :-)

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank voor uw feedback, tot gauw :)

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel :)

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De biryani is een echte aanrader. Het is gewoon een goede keuken met een goede kok. De kwaliteit is zeer goed en de service uitmuntend. Wij gaan hier zeker vaker eten bestellen.

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel, u bent altijd welkom, tot snel :)

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, temperatuur prima (heet), zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. Bezorging was later dan gepland maar keurige (eigen)bezorger die hiervoor zijn welgemeende excuses aanbood.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Jan hartelijk dank voor de feedback en uw begrip, de volgende keer zorgen wij ervoor dat we op tijd zijn :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Bedankt !!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan goed. Tot de volgende keer!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Chris :)

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lief en warm familie bedrijfje waar je je vingers af kan likken zo lekker het eten. Moeder achter de toonbank verantwoordelijk voor de Surinaamse gerechten (ouwerwets heerlijke pom) en haar schoonzoon voor de Indiase gerechten, (tikka massala kip en buttered chicken zoals het hoort) echt een aanrader! Als je via hun eigen website bestelt krijgt je een gratis bara en die is ook echt erg lekker! Echt lieve mensen die nog vriendelijk contact maken met je. Ik krijg een heel goed gevoel bij hen.

Reactie van Mama's Kitch'n:Wat een mooie feedback die u ons geeft, hartelijk dank. Wij geloven in respect en liefde voor ons klant en dat zullen we zo behouden ook :) Wij hopen u gauw weer te ontmoeten :)

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Echter denk te vroeg klaargemaakt WEER koud. Zo zonde. Bami koud en en vlees van de roti ook. Erg weinig boontjes te veel aardappelen.

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel voor uw waardevolle feedback, wij zorgen ervoor dat u de volgende keer tevreden bent!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk , je kon goed proeven dat de ingrediënten vers waren. Helen top en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mama's Kitch'n:HArtelijk dank Sievers tot snel :)

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bara met pom en peper. Had zuur erbij genomen. Bezorging telkens stipt. Volgende keer weer

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Dirk, tot snel :)

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en eten smaakt geweldig

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Harriete, tot gauw :)

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig restaurant!! De roti is echt top en de bezorging is altijd goed en netjes!! Echt een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Bruno, tot gauw:)

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt An, tot snel :)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Malse kip, heerlijke jus. Gewoon zoals het hoort.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak heerlijk zoals altijd alleen erg koud doordat ruim half uur later werd bezorgd. Jammer

Reactie van Mama's Kitch'n:Wat vervelend, de volgende zorgen wij voor een warme maaltijd!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel KF ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jummm!!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je Bas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en zeer vriendelijke mensen! Zeker een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Anthony, tot ziens :)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Verse ingrediënten, verfijnde smaken, ruime porties.

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Frank!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Dyon, tot de volgende keer :)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles vers en super service! Echt top.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Iris, tot gauw :)

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle roti,heerlijke bara,korte wachttijd en nog een klein extraatje als verrassing. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Rentier, tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Tjallien :) tot ziens

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten 😋 snelle levering ik ben tevreden het eten is heerlijk👍🏽

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Frans, tot ziens :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppertje weer :) We bestellen er graag - o.a. om de brede keuze - en als je dat direct op hun site doet, zijn ZIJ blij en krijg JIJ er een heerlijke snack met saus bij. Eet smakelijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel :)

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Oh oh oh wat was het weer heerlijk! Vooral de Bora Pom ❤️ kan niet wachten tot we weer gaan afhalen!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Ingrid, tot gauw!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd, aanradar!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Kim :)

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Mama's Kitch'n:Dankuwel Gootje :)

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op beloofde tijdstip gebracht en vervolgens rechttoe-rechtaan lekker eten.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Willem :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snelbezorgd😋

Reactie van Mama's Kitch'n:Dankjewel Frans :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect we hadden per ongeluk Bara kip besteld maar wilde broodje kip hebben maar dat was onze schuld.Ook hadden we een extra bakje groenten besteld en bij de opmerkingen had ik gevraagd om kousenband maar we kregen paprika dat was wel jammer.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling en onze excuses dat u i.p.v. kousenband paprika kreeg. Als u de volgende keer langskomt of een bestelling plaatst, graag in de opmerkingen aangeven ''bakje kousenband tegoed''

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, erwas iets op en werden gebeld voor alternatief echt een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Frank, tot gauw ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en wat een verassing dat er een bara bij zat, tot de volgende bestelling

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Eckhardt, tot de volgende keer !

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Diny :)

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle, vriendelijke en goeie service

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Yasmine :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker niet heel erg ver Nederlands eten, met die heerlijk Surinaamse smaak

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt beste Peter :)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten.. En zo vriendelijk!!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Wendy :)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! Er was een misverstandje over 1 gerecht en dit is zó netjes opgelost. Heerlijk eten.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank mevrouw, tot gauw!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer ter plaatse gegeten en nu thuis laten bezorgen. Altijd erg lekker en heel vers eten. Omdat de bezorging bijna een uur duurde kreeg ik er spontaan een hele lekkere bara bij. Echt een aanrader.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Diana, dank je wel voor je recensie. De bara kreeg je omdat je via ons website bestelde. De volgende keer als je online bestelt via de website krijg je weer een bara of ander surinaams snackje :)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer verrukkelijk! Het extraatje dat we gekregen hebben, omdat we online bestelden, hebben we ook opgepeuzeld. We kijken weer uit naar de volgende keer dat we eten bij Mama's Kitch'n :)

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank Ingrid, tot de volgende keer weer :)

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank Linda, tot snel :)