Beoordelingen van Mama's Kitch'n Den Haag

Recente recensies van Mama's Kitch'n Den Haag

5 sterren na 11 reviews

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect we hadden per ongeluk Bara kip besteld maar wilde broodje kip hebben maar dat was onze schuld.Ook hadden we een extra bakje groenten besteld en bij de opmerkingen had ik gevraagd om kousenband maar we kregen paprika dat was wel jammer.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling en onze excuses dat u i.p.v. kousenband paprika kreeg. Als u de volgende keer langskomt of een bestelling plaatst, graag in de opmerkingen aangeven ''bakje kousenband tegoed''

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, erwas iets op en werden gebeld voor alternatief echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en wat een verassing dat er een bara bij zat, tot de volgende bestelling

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Eckhardt, tot de volgende keer !

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Diny :)

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle, vriendelijke en goeie service

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Yasmine :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker niet heel erg ver Nederlands eten, met die heerlijk Surinaamse smaak

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten.. En zo vriendelijk!!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Wendy :)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! Er was een misverstandje over 1 gerecht en dit is zó netjes opgelost. Heerlijk eten.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer ter plaatse gegeten en nu thuis laten bezorgen. Altijd erg lekker en heel vers eten. Omdat de bezorging bijna een uur duurde kreeg ik er spontaan een hele lekkere bara bij. Echt een aanrader.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Diana, dank je wel voor je recensie. De bara kreeg je omdat je via ons website bestelde. De volgende keer als je online bestelt via de website krijg je weer een bara of ander surinaams snackje :)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer verrukkelijk! Het extraatje dat we gekregen hebben, omdat we online bestelden, hebben we ook opgepeuzeld. We kijken weer uit naar de volgende keer dat we eten bij Mama's Kitch'n :)

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank Ingrid, tot de volgende keer weer :)

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank Linda, tot snel :)