Beoordelingen van Mama's Kitch'n Den Haag

Recente recensies van Mama's Kitch'n Den Haag

5 sterren na 38 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, temperatuur prima (heet), zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. Bezorging was later dan gepland maar keurige (eigen)bezorger die hiervoor zijn welgemeende excuses aanbood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Bedankt !!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, meer dan goed. Tot de volgende keer!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lief en warm familie bedrijfje waar je je vingers af kan likken zo lekker het eten. Moeder achter de toonbank verantwoordelijk voor de Surinaamse gerechten (ouwerwets heerlijke pom) en haar schoonzoon voor de Indiase gerechten, (tikka massala kip en buttered chicken zoals het hoort) echt een aanrader! Als je via hun eigen website bestelt krijgt je een gratis bara en die is ook echt erg lekker! Echt lieve mensen die nog vriendelijk contact maken met je. Ik krijg een heel goed gevoel bij hen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Echter denk te vroeg klaargemaakt WEER koud. Zo zonde. Bami koud en en vlees van de roti ook. Erg weinig boontjes te veel aardappelen.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk , je kon goed proeven dat de ingrediënten vers waren. Helen top en voor herhaling vatbaar.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bara met pom en peper. Had zuur erbij genomen. Bezorging telkens stipt. Volgende keer weer

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk en eten smaakt geweldig

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig restaurant!! De roti is echt top en de bezorging is altijd goed en netjes!! Echt een aanrader

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Malse kip, heerlijke jus. Gewoon zoals het hoort.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak heerlijk zoals altijd alleen erg koud doordat ruim half uur later werd bezorgd. Jammer

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jummm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten en zeer vriendelijke mensen! Zeker een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Anthony, tot ziens :)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Verse ingrediënten, verfijnde smaken, ruime porties.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Dyon, tot de volgende keer :)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles vers en super service! Echt top.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Iris, tot gauw :)

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvolle roti,heerlijke bara,korte wachttijd en nog een klein extraatje als verrassing. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Rentier, tot ziens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Tjallien :) tot ziens

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten 😋 snelle levering ik ben tevreden het eten is heerlijk👍🏽

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Frans, tot ziens :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppertje weer :) We bestellen er graag - o.a. om de brede keuze - en als je dat direct op hun site doet, zijn ZIJ blij en krijg JIJ er een heerlijke snack met saus bij. Eet smakelijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank u wel :)

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Oh oh oh wat was het weer heerlijk! Vooral de Bora Pom ❤️ kan niet wachten tot we weer gaan afhalen!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Ingrid, tot gauw!!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd, aanradar!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Kim :)

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Mama's Kitch'n:Dankuwel Gootje :)

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op beloofde tijdstip gebracht en vervolgens rechttoe-rechtaan lekker eten.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank Willem :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snelbezorgd😋

Reactie van Mama's Kitch'n:Dankjewel Frans :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect we hadden per ongeluk Bara kip besteld maar wilde broodje kip hebben maar dat was onze schuld.Ook hadden we een extra bakje groenten besteld en bij de opmerkingen had ik gevraagd om kousenband maar we kregen paprika dat was wel jammer.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling en onze excuses dat u i.p.v. kousenband paprika kreeg. Als u de volgende keer langskomt of een bestelling plaatst, graag in de opmerkingen aangeven ''bakje kousenband tegoed''

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk, erwas iets op en werden gebeld voor alternatief echt een aanrader

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Frank, tot gauw ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en wat een verassing dat er een bara bij zat, tot de volgende bestelling

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Eckhardt, tot de volgende keer !

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Diny :)

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle, vriendelijke en goeie service

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt Yasmine :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker niet heel erg ver Nederlands eten, met die heerlijk Surinaamse smaak

Reactie van Mama's Kitch'n:Bedankt beste Peter :)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten.. En zo vriendelijk!!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank je wel Wendy :)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! Er was een misverstandje over 1 gerecht en dit is zó netjes opgelost. Heerlijk eten.

Reactie van Mama's Kitch'n:Hartelijk dank mevrouw, tot gauw!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer ter plaatse gegeten en nu thuis laten bezorgen. Altijd erg lekker en heel vers eten. Omdat de bezorging bijna een uur duurde kreeg ik er spontaan een hele lekkere bara bij. Echt een aanrader.

Reactie van Mama's Kitch'n:Beste Diana, dank je wel voor je recensie. De bara kreeg je omdat je via ons website bestelde. De volgende keer als je online bestelt via de website krijg je weer een bara of ander surinaams snackje :)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer verrukkelijk! Het extraatje dat we gekregen hebben, omdat we online bestelden, hebben we ook opgepeuzeld. We kijken weer uit naar de volgende keer dat we eten bij Mama's Kitch'n :)

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank Ingrid, tot de volgende keer weer :)

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

Reactie van Mama's Kitch'n:Dank Linda, tot snel :)