Reviews from Mama's Kitch'n Den Haag

Recent reviews

5.0
Wil de Graaf-Stakenburg
29 September 2022

Heerlijke Roti en Bara met Garnalen en Kousenband. Zeer vriendelijke bezorgster.

Michiel Pronl
4 September 2022

Vriendelijke service en het eten was heerlijk.

Shell Schellekens
3 September 2022

Heeeeerlijk!!

henk smit
28 August 2022

was super lekker

Burney
22 August 2022

Heerlijke bami, biryani, broodjes en tikka masala gerechten. En omdat we online besteld hadden kregen we er nog een bara, kroepoek en samosa bij. Dank !

Wil de Graaf-Stakenburg
20 April 2022
Wil de Graaf-Stakenburg
13 April 2022

Was weer heel erg lekker.

Wil de Graaf-Stakenburg
31 March 2022

Het was erg lekker, en de vegetarische samosa's zijn zeer geslaagd.

Wil de Graaf-Stakenburg
12 March 2022

Het was weer heerljjk.

Sophie
25 February 2022

Zeer punctuele bezorging Roti goed van smaak en niet te zout

Wil de Graaf-Stakenburg
23 February 2022

Het was weer heerlijk.

Bas
14 February 2022

Heerlijk!

Wil de Graaf-Stakenburg
28 January 2022

Het was weer heerlijk, ik heb genoten.

Hans van de Beek
26 November 2021

Lekkere roti met malse kip en heerlijk kruidige saté met gebakken rijst. Super snel gebracht. Heerlijk gegeten.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel Hans, tot gauw :)

corina
17 November 2021

We always order vegetarian roti from Mama's Kitchn and it's yum-yummy!

Reaction from Mama's Kitch'n

Thanks so much Corina!

Sandra
18 September 2021
Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt voor de review Sandra!

Anna
21 August 2021

Lekker en vriendelijke bezorger

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt, tot ziens weer :)

Sissel Marie Tonn
15 August 2021

Super lekker eten! de Mix Vega Roti is top!

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Sissel :) tot ziens

Suzy
14 August 2021

Heerlijke vegetarische roti (1x met tempe en de 1x mixversie), bara’s en gebakken banaan.. Als bedankje voor het bestellen op de eigen website kregen we zelfs een extra bara cadeau. Heel vriendelijke mensen.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Suzy, heel lief. Tot gauw weer :)

Femke
13 August 2021

Roti kippendijen en de gevulde bara waren heerlijk. Madame jeanette sambal heel pittig, maar super lekker.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Femke, ja de peper is inderdaad pittig he? maar ook lekker :) Tot gauw weer :)

C.
13 August 2021

Heerlijk eten en goede service!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u tot ziens :)

Anoniem
10 August 2021

Heel lekker!! Dankjewel!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel!

Michiel
7 August 2021

Super kwaliteit en porties waren voldoende. Heerlijk gegeten. Zodra we in de buurt zijn komen we graag weer langs

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Michiel, tot snel ;)

Michiel
28 July 2021

Het was super! Helemaal geen klachten. Bestellen weer zodra we in de buurt zijn.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Michiel tot gauw :)

W,P, de Graaf=Stakenburg
29 June 2021

Het was weer heerlijk.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel, tot ziens :)

Sara
27 June 2021

Lekker vers eten , ruime porties en een goede prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke mensen. Ook genoeg opties voor vegetariërs. Tip - online bestellen en betalen en dan op het afgesproken tijdstip ophalen. Perfect

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Sara, tot gauw :)

W.P.de Graaf-Stakenburg
23 June 2021

Het was weer heerlijk.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u :)

Corina
22 June 2021

We always order the vegetarian roti and it’s delicious - particularly the version “vegetarian mix roti”.

Reaction from Mama's Kitch'n

Thank you Corina ;)

Shell Schellekens
18 June 2021

Zeer goed. Absolute aanrader!

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank voor de feedback :)

W.P. de Graaf-Stakenburg
12 June 2021

Het was heerlijk.

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt voor uw feedback :)

De Caluwe
8 June 2021

Top zo geweldig lekker. Iedere keer weer SUPER

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel :) tot gauw weer

Joep
6 June 2021

Het was erg lekker en ik kom zeker terug om een andere roti te proberen!

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Joep tot gauw :)

Sebastiaan
2 June 2021

Heerlijk zoals altijd!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dankje Sebas ;)

W.P. de Graaf-Stakenburg
2 June 2021

Het eten was weerxheerlujk

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank :)

Frans
30 May 2021

Lekker eten top 👍🏽👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed Wassenaar
29 May 2021

Hardwerkende lieve mensen, heerlijk eten, diversiteit in de keuken (Surinaams, Indonesisch, India’s), voor elk wat wils! Oh, ja, bestel op hun eigen website i.p.v. die dure platformen, dan zijn zij blij... en jij ook :-)

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank voor uw feedback, tot gauw :)

W.P. de Graaf-Stakenburg
26 May 2021

Het eten was weer heerlijk.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel :)

DA
22 May 2021

De biryani is een echte aanrader. Het is gewoon een goede keuken met een goede kok. De kwaliteit is zeer goed en de service uitmuntend. Wij gaan hier zeker vaker eten bestellen.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel, u bent altijd welkom, tot snel :)

Jan
9 May 2021

Heerlijke roti, temperatuur prima (heet), zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. Bezorging was later dan gepland maar keurige (eigen)bezorger die hiervoor zijn welgemeende excuses aanbood.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Mama's Kitch'n

Beste Jan hartelijk dank voor de feedback en uw begrip, de volgende keer zorgen wij ervoor dat we op tijd zijn :)

Nathalie
8 May 2021

Heerlijk gegeten ! Bedankt !!

Chris
16 April 2021

Heerlijk gegeten, meer dan goed. Tot de volgende keer!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Chris :)

Karlijn
15 April 2021

Ontzettend lief en warm familie bedrijfje waar je je vingers af kan likken zo lekker het eten. Moeder achter de toonbank verantwoordelijk voor de Surinaamse gerechten (ouwerwets heerlijke pom) en haar schoonzoon voor de Indiase gerechten, (tikka massala kip en buttered chicken zoals het hoort) echt een aanrader! Als je via hun eigen website bestelt krijgt je een gratis bara en die is ook echt erg lekker! Echt lieve mensen die nog vriendelijk contact maken met je. Ik krijg een heel goed gevoel bij hen.

Reaction from Mama's Kitch'n

Wat een mooie feedback die u ons geeft, hartelijk dank. Wij geloven in respect en liefde voor ons klant en dat zullen we zo behouden ook :) Wij hopen u gauw weer te ontmoeten :)

De Caluwe
11 April 2021

Kwaliteit prima. Echter denk te vroeg klaargemaakt WEER koud. Zo zonde. Bami koud en en vlees van de roti ook. Erg weinig boontjes te veel aardappelen.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel voor uw waardevolle feedback, wij zorgen ervoor dat u de volgende keer tevreden bent!

Sievers
7 April 2021

Het eten was heerlijk , je kon goed proeven dat de ingrediënten vers waren. Helen top en voor herhaling vatbaar.

Reaction from Mama's Kitch'n

HArtelijk dank Sievers tot snel :)

Dirk
6 April 2021

Heerlijk bara met pom en peper. Had zuur erbij genomen. Bezorging telkens stipt. Volgende keer weer

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Dirk, tot snel :)

Harriette
3 April 2021

Altijd vriendelijk en eten smaakt geweldig

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Harriete, tot gauw :)

Bruno
31 March 2021

Geweldig restaurant!! De roti is echt top en de bezorging is altijd goed en netjes!! Echt een aanrader

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Bruno, tot gauw:)

An
26 March 2021

Zeer vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt An, tot snel :)

Dik
19 March 2021

Erg lekker! Malse kip, heerlijke jus. Gewoon zoals het hoort.

De Caluwe
16 March 2021

Smaak heerlijk zoals altijd alleen erg koud doordat ruim half uur later werd bezorgd. Jammer

Reaction from Mama's Kitch'n

Wat vervelend, de volgende zorgen wij voor een warme maaltijd!!

KF
14 March 2021

Heerlijk eten!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel KF ;)

Bas
1 March 2021

Jummm!!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je Bas!

Anthony
27 February 2021

Heerlijke eten en zeer vriendelijke mensen! Zeker een aanrader

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Anthony, tot ziens :)

Frank
26 February 2021

Top! Verse ingrediënten, verfijnde smaken, ruime porties.

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Frank!

Dyon
23 February 2021
Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Dyon, tot de volgende keer :)

Iris
18 February 2021

Heerlijk gegeten! Alles vers en super service! Echt top.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Iris, tot gauw :)

Rentier
8 February 2021

Smaakvolle roti,heerlijke bara,korte wachttijd en nog een klein extraatje als verrassing. Voor herhaling vatbaar.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Rentier, tot ziens!

Tjallien
6 February 2021

Het was weer heerlijk!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Tjallien :) tot ziens

Frans
1 February 2021

Lekker eten 😋 snelle levering ik ben tevreden het eten is heerlijk👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Frans, tot ziens :)

Wassenaar
21 January 2021

Toppertje weer :) We bestellen er graag - o.a. om de brede keuze - en als je dat direct op hun site doet, zijn ZIJ blij en krijg JIJ er een heerlijke snack met saus bij. Eet smakelijk!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank u wel :)

Ingrid
20 January 2021

Oh oh oh wat was het weer heerlijk! Vooral de Bora Pom ❤️ kan niet wachten tot we weer gaan afhalen!

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Ingrid, tot gauw!!!

Kim
16 January 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd, aanradar!

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Kim :)

Gootje
11 December 2020
Reaction from Mama's Kitch'n

Dankuwel Gootje :)

Willem van Nieuwkerk
29 November 2020

Exact op beloofde tijdstip gebracht en vervolgens rechttoe-rechtaan lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Willem :)

Frans
16 November 2020

Lekker eten snelbezorgd😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Mama's Kitch'n

Dankjewel Frans :)

Frank
16 September 2020

Het eten was perfect we hadden per ongeluk Bara kip besteld maar wilde broodje kip hebben maar dat was onze schuld.Ook hadden we een extra bakje groenten besteld en bij de opmerkingen had ik gevraagd om kousenband maar we kregen paprika dat was wel jammer.

Reaction from Mama's Kitch'n

Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling en onze excuses dat u i.p.v. kousenband paprika kreeg. Als u de volgende keer langskomt of een bestelling plaatst, graag in de opmerkingen aangeven ''bakje kousenband tegoed''

Frank
10 August 2020

Eten heerlijk, erwas iets op en werden gebeld voor alternatief echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Frank, tot gauw ;)

ECKHARDT
7 August 2020

Eten was heerlijk en wat een verassing dat er een bara bij zat, tot de volgende bestelling

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Eckhardt, tot de volgende keer !

Diny
16 July 2020

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Diny :)

Yasmine
9 June 2020

Snelle, vriendelijke en goeie service

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt Yasmine :)

Peter
30 May 2020

Heel lekker niet heel erg ver Nederlands eten, met die heerlijk Surinaamse smaak

Reaction from Mama's Kitch'n

Bedankt beste Peter :)

Wendy
29 May 2020

Super lekker eten.. En zo vriendelijk!!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank je wel Wendy :)

Dame met hond
17 May 2020

Het eten was super lekker! Er was een misverstandje over 1 gerecht en dit is zó netjes opgelost. Heerlijk eten.

Reaction from Mama's Kitch'n

Hartelijk dank mevrouw, tot gauw!

Diana
15 April 2020

Al een paar keer ter plaatse gegeten en nu thuis laten bezorgen. Altijd erg lekker en heel vers eten. Omdat de bezorging bijna een uur duurde kreeg ik er spontaan een hele lekkere bara bij. Echt een aanrader.

Reaction from Mama's Kitch'n

Beste Diana, dank je wel voor je recensie. De bara kreeg je omdat je via ons website bestelde. De volgende keer als je online bestelt via de website krijg je weer een bara of ander surinaams snackje :)

Ingrid
10 April 2020

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer verrukkelijk! Het extraatje dat we gekregen hebben, omdat we online bestelden, hebben we ook opgepeuzeld. We kijken weer uit naar de volgende keer dat we eten bij Mama's Kitch'n :)

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank Ingrid, tot de volgende keer weer :)

Linda
16 March 2020

Heerlijk weer!

Reaction from Mama's Kitch'n

Dank Linda, tot snel :)