Avaliações de Mama's Kitch'n Den Haag

Avaliações recentes

5.0
Wil de Graaf-Stakenburg
29 setembro 2022

Heerlijke Roti en Bara met Garnalen en Kousenband. Zeer vriendelijke bezorgster.

Michiel Pronl
4 setembro 2022

Vriendelijke service en het eten was heerlijk.

Shell Schellekens
3 setembro 2022

Heeeeerlijk!!

henk smit
28 agosto 2022

was super lekker

Burney
22 agosto 2022

Heerlijke bami, biryani, broodjes en tikka masala gerechten. En omdat we online besteld hadden kregen we er nog een bara, kroepoek en samosa bij. Dank !

Wil de Graaf-Stakenburg
20 abril 2022
Wil de Graaf-Stakenburg
13 abril 2022

Was weer heel erg lekker.

Wil de Graaf-Stakenburg
31 março 2022

Het was erg lekker, en de vegetarische samosa's zijn zeer geslaagd.

Wil de Graaf-Stakenburg
12 março 2022

Het was weer heerljjk.

Sophie
25 fevereiro 2022

Zeer punctuele bezorging Roti goed van smaak en niet te zout

Wil de Graaf-Stakenburg
23 fevereiro 2022

Het was weer heerlijk.

Bas
14 fevereiro 2022

Heerlijk!

Wil de Graaf-Stakenburg
28 janeiro 2022

Het was weer heerlijk, ik heb genoten.

Hans van de Beek
26 novembro 2021

Lekkere roti met malse kip en heerlijk kruidige saté met gebakken rijst. Super snel gebracht. Heerlijk gegeten.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel Hans, tot gauw :)

corina
17 novembro 2021

We always order vegetarian roti from Mama's Kitchn and it's yum-yummy!

Reacção a Mama's Kitch'n

Thanks so much Corina!

Sandra
18 setembro 2021
Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt voor de review Sandra!

Anna
21 agosto 2021

Lekker en vriendelijke bezorger

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt, tot ziens weer :)

Sissel Marie Tonn
15 agosto 2021

Super lekker eten! de Mix Vega Roti is top!

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Sissel :) tot ziens

Suzy
14 agosto 2021

Heerlijke vegetarische roti (1x met tempe en de 1x mixversie), bara’s en gebakken banaan.. Als bedankje voor het bestellen op de eigen website kregen we zelfs een extra bara cadeau. Heel vriendelijke mensen.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Suzy, heel lief. Tot gauw weer :)

Femke
13 agosto 2021

Roti kippendijen en de gevulde bara waren heerlijk. Madame jeanette sambal heel pittig, maar super lekker.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Femke, ja de peper is inderdaad pittig he? maar ook lekker :) Tot gauw weer :)

C.
13 agosto 2021

Heerlijk eten en goede service!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u tot ziens :)

Anoniem
10 agosto 2021

Heel lekker!! Dankjewel!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel!

Michiel
7 agosto 2021

Super kwaliteit en porties waren voldoende. Heerlijk gegeten. Zodra we in de buurt zijn komen we graag weer langs

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Michiel, tot snel ;)

Michiel
28 julho 2021

Het was super! Helemaal geen klachten. Bestellen weer zodra we in de buurt zijn.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Michiel tot gauw :)

W,P, de Graaf=Stakenburg
29 junho 2021

Het was weer heerlijk.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel, tot ziens :)

Sara
27 junho 2021

Lekker vers eten , ruime porties en een goede prijs kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke mensen. Ook genoeg opties voor vegetariërs. Tip - online bestellen en betalen en dan op het afgesproken tijdstip ophalen. Perfect

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Sara, tot gauw :)

W.P.de Graaf-Stakenburg
23 junho 2021

Het was weer heerlijk.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u :)

Corina
22 junho 2021

We always order the vegetarian roti and it’s delicious - particularly the version “vegetarian mix roti”.

Reacção a Mama's Kitch'n

Thank you Corina ;)

Shell Schellekens
18 junho 2021

Zeer goed. Absolute aanrader!

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank voor de feedback :)

W.P. de Graaf-Stakenburg
12 junho 2021

Het was heerlijk.

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt voor uw feedback :)

De Caluwe
8 junho 2021

Top zo geweldig lekker. Iedere keer weer SUPER

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel :) tot gauw weer

Joep
6 junho 2021

Het was erg lekker en ik kom zeker terug om een andere roti te proberen!

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Joep tot gauw :)

Sebastiaan
2 junho 2021

Heerlijk zoals altijd!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dankje Sebas ;)

W.P. de Graaf-Stakenburg
2 junho 2021

Het eten was weerxheerlujk

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank :)

Frans
30 maio 2021

Lekker eten top 👍🏽👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed Wassenaar
29 maio 2021

Hardwerkende lieve mensen, heerlijk eten, diversiteit in de keuken (Surinaams, Indonesisch, India’s), voor elk wat wils! Oh, ja, bestel op hun eigen website i.p.v. die dure platformen, dan zijn zij blij... en jij ook :-)

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank voor uw feedback, tot gauw :)

W.P. de Graaf-Stakenburg
26 maio 2021

Het eten was weer heerlijk.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel :)

DA
22 maio 2021

De biryani is een echte aanrader. Het is gewoon een goede keuken met een goede kok. De kwaliteit is zeer goed en de service uitmuntend. Wij gaan hier zeker vaker eten bestellen.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel, u bent altijd welkom, tot snel :)

Jan
9 maio 2021

Heerlijke roti, temperatuur prima (heet), zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen. Bezorging was later dan gepland maar keurige (eigen)bezorger die hiervoor zijn welgemeende excuses aanbood.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mama's Kitch'n

Beste Jan hartelijk dank voor de feedback en uw begrip, de volgende keer zorgen wij ervoor dat we op tijd zijn :)

Nathalie
8 maio 2021

Heerlijk gegeten ! Bedankt !!

Chris
16 abril 2021

Heerlijk gegeten, meer dan goed. Tot de volgende keer!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Chris :)

Karlijn
15 abril 2021

Ontzettend lief en warm familie bedrijfje waar je je vingers af kan likken zo lekker het eten. Moeder achter de toonbank verantwoordelijk voor de Surinaamse gerechten (ouwerwets heerlijke pom) en haar schoonzoon voor de Indiase gerechten, (tikka massala kip en buttered chicken zoals het hoort) echt een aanrader! Als je via hun eigen website bestelt krijgt je een gratis bara en die is ook echt erg lekker! Echt lieve mensen die nog vriendelijk contact maken met je. Ik krijg een heel goed gevoel bij hen.

Reacção a Mama's Kitch'n

Wat een mooie feedback die u ons geeft, hartelijk dank. Wij geloven in respect en liefde voor ons klant en dat zullen we zo behouden ook :) Wij hopen u gauw weer te ontmoeten :)

De Caluwe
11 abril 2021

Kwaliteit prima. Echter denk te vroeg klaargemaakt WEER koud. Zo zonde. Bami koud en en vlees van de roti ook. Erg weinig boontjes te veel aardappelen.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel voor uw waardevolle feedback, wij zorgen ervoor dat u de volgende keer tevreden bent!

Sievers
7 abril 2021

Het eten was heerlijk , je kon goed proeven dat de ingrediënten vers waren. Helen top en voor herhaling vatbaar.

Reacção a Mama's Kitch'n

HArtelijk dank Sievers tot snel :)

Dirk
6 abril 2021

Heerlijk bara met pom en peper. Had zuur erbij genomen. Bezorging telkens stipt. Volgende keer weer

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Dirk, tot snel :)

Harriette
3 abril 2021

Altijd vriendelijk en eten smaakt geweldig

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Harriete, tot gauw :)

Bruno
31 março 2021

Geweldig restaurant!! De roti is echt top en de bezorging is altijd goed en netjes!! Echt een aanrader

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Bruno, tot gauw:)

An
26 março 2021

Zeer vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt An, tot snel :)

Dik
19 março 2021

Erg lekker! Malse kip, heerlijke jus. Gewoon zoals het hoort.

De Caluwe
16 março 2021

Smaak heerlijk zoals altijd alleen erg koud doordat ruim half uur later werd bezorgd. Jammer

Reacção a Mama's Kitch'n

Wat vervelend, de volgende zorgen wij voor een warme maaltijd!!

KF
14 março 2021

Heerlijk eten!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel KF ;)

Bas
1 março 2021

Jummm!!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je Bas!

Anthony
27 fevereiro 2021

Heerlijke eten en zeer vriendelijke mensen! Zeker een aanrader

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Anthony, tot ziens :)

Frank
26 fevereiro 2021

Top! Verse ingrediënten, verfijnde smaken, ruime porties.

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Frank!

Dyon
23 fevereiro 2021
Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Dyon, tot de volgende keer :)

Iris
18 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten! Alles vers en super service! Echt top.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Iris, tot gauw :)

Rentier
8 fevereiro 2021

Smaakvolle roti,heerlijke bara,korte wachttijd en nog een klein extraatje als verrassing. Voor herhaling vatbaar.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Rentier, tot ziens!

Tjallien
6 fevereiro 2021

Het was weer heerlijk!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Tjallien :) tot ziens

Frans
1 fevereiro 2021

Lekker eten 😋 snelle levering ik ben tevreden het eten is heerlijk👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Frans, tot ziens :)

Wassenaar
21 janeiro 2021

Toppertje weer :) We bestellen er graag - o.a. om de brede keuze - en als je dat direct op hun site doet, zijn ZIJ blij en krijg JIJ er een heerlijke snack met saus bij. Eet smakelijk!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank u wel :)

Ingrid
20 janeiro 2021

Oh oh oh wat was het weer heerlijk! Vooral de Bora Pom ❤️ kan niet wachten tot we weer gaan afhalen!

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Ingrid, tot gauw!!!

Kim
16 janeiro 2021

Heerlijk eten, goed verzorgd, aanradar!

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Kim :)

Gootje
11 dezembro 2020
Reacção a Mama's Kitch'n

Dankuwel Gootje :)

Willem van Nieuwkerk
29 novembro 2020

Exact op beloofde tijdstip gebracht en vervolgens rechttoe-rechtaan lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank Willem :)

Frans
16 novembro 2020

Lekker eten snelbezorgd😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mama's Kitch'n

Dankjewel Frans :)

Frank
16 setembro 2020

Het eten was perfect we hadden per ongeluk Bara kip besteld maar wilde broodje kip hebben maar dat was onze schuld.Ook hadden we een extra bakje groenten besteld en bij de opmerkingen had ik gevraagd om kousenband maar we kregen paprika dat was wel jammer.

Reacção a Mama's Kitch'n

Beste Frank, bedankt voor uw beoordeling en onze excuses dat u i.p.v. kousenband paprika kreeg. Als u de volgende keer langskomt of een bestelling plaatst, graag in de opmerkingen aangeven ''bakje kousenband tegoed''

Frank
10 agosto 2020

Eten heerlijk, erwas iets op en werden gebeld voor alternatief echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Frank, tot gauw ;)

ECKHARDT
7 agosto 2020

Eten was heerlijk en wat een verassing dat er een bara bij zat, tot de volgende bestelling

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Eckhardt, tot de volgende keer !

Diny
16 julho 2020

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Diny :)

Yasmine
9 junho 2020

Snelle, vriendelijke en goeie service

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt Yasmine :)

Peter
30 maio 2020

Heel lekker niet heel erg ver Nederlands eten, met die heerlijk Surinaamse smaak

Reacção a Mama's Kitch'n

Bedankt beste Peter :)

Wendy
29 maio 2020

Super lekker eten.. En zo vriendelijk!!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank je wel Wendy :)

Dame met hond
17 maio 2020

Het eten was super lekker! Er was een misverstandje over 1 gerecht en dit is zó netjes opgelost. Heerlijk eten.

Reacção a Mama's Kitch'n

Hartelijk dank mevrouw, tot gauw!

Diana
15 abril 2020

Al een paar keer ter plaatse gegeten en nu thuis laten bezorgen. Altijd erg lekker en heel vers eten. Omdat de bezorging bijna een uur duurde kreeg ik er spontaan een hele lekkere bara bij. Echt een aanrader.

Reacção a Mama's Kitch'n

Beste Diana, dank je wel voor je recensie. De bara kreeg je omdat je via ons website bestelde. De volgende keer als je online bestelt via de website krijg je weer een bara of ander surinaams snackje :)

Ingrid
10 abril 2020

Bedankt voor de heerlijke maaltijd, het was weer verrukkelijk! Het extraatje dat we gekregen hebben, omdat we online bestelden, hebben we ook opgepeuzeld. We kijken weer uit naar de volgende keer dat we eten bij Mama's Kitch'n :)

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank Ingrid, tot de volgende keer weer :)

Linda
16 março 2020

Heerlijk weer!

Reacção a Mama's Kitch'n

Dank Linda, tot snel :)